«Χαίρομαι πολύ που είμαι σήμερα στην ιστορική Καλαμάτα για να μεταφέρω μήνυμα υποστήριξης, μήνυμα νίκης στον Δημήτρη Πτωχό.

Βρεθήκαμε όλοι μαζί στις 3 Αυγούστου, στη Μεσσήνη, όταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε την υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας για την Πελοπόννησο.

Μέσα σε μόλις 70 ημέρες, ο Δημήτρης γύρισε πόρτα-πόρτα όλη την Περιφέρεια και για λίγες ψήφους δεν κέρδισε την εκλογή από τον πρώτο γύρο. 

Ο προορισμός μας είναι ξεκάθαρος: Θέλουμε μία Πελοπόννησο σύγχρονη, συμπεριληπτική, με αναπτυξιακή δυναμική, με νέες θέσεις εργασίας, με ψηφιακές υπηρεσίες, με ανάδειξη του πολιτισμού και προστασία του φυσικού της πλούτου. Μία Πελοπόννησο πρωταγωνίστρια.

Για να γίνουν όλα αυτά, χρειάζεται Περιφερειάρχης με σχέδιο, με όραμα, με ομάδα, με τεχνοκρατική επάρκεια.

Περιφερειάρχης που ενώνει, αφήνει πίσω την τοξικότητα, κρατάει τα θετικά που έχουν γίνει και χτίζει πάνω σε αυτά. Αυτός είναι ο Δημήτρης Πτωχός.

Έχω την τιμή να τον γνωρίζω πάνω από 15 χρόνια, να έχουμε αγωνιστεί μαζί υπό αντίξοες συνθήκες για την Πατρίδα μας στην Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Δημήτρης Πτωχός είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για αυτή τη θέση.

Την Κυριακή ενώνουμε τις δυνάμεις μας και πάμε την Πελοπόννησο και τους ανθρώπους της μπροστά. Εκεί που τους αξίζει».